Winnaars 2021 in beeld

Hier vindt u foto’s van de kampioenen, het talent van het jaar en de winnaar van de thema trofee van de Bakkersvakwedstrijden 2021.

Kampioensbokaal: Kampioen Top 10 brood, banket en koek

Het was het team van Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk dat de winnaar werd van de felbegeerde Kampioensbokaal voor de beste brood-, koek- en banketbakker BakkersVakWedstrijden 2021. Hiervoor werden beoordeeld: speculaas met amandelen, een themataartje Kerst, een chocoladecake, een ontbijtkoek met zuidvruchten, een weihnachtsstol, vruchtenbollen en een busbrood licht meergranen. 

Kampioensbokaal: Bakkerij Vreugdenhil – Maasdijk

Banketbakkers TopVijf

Bakkerij Oonk uit Enschede, werd de winnaar van de Banketbakkers TopVijf. Voor deze categorie werden gekeurd: gevuld speculaas, vormbonbons en een crème mokkataart.

Banketbakkers Top 5: Bakkerij Oonk, Enschede

Talent van het jaar

Talent van het jaar is Ruben Slagter uit Coevorden. Vlechtbroodjes, een assortiment kleine roomboterkoekjes en croissants waren de producten die voor deze categorie gekeurd werden. 

Talent van het jaar: Ruben Slagter van Slagter, De Echte Bakker – Coevorden

Trofeeën

Mooiste Sierstuk: Thema Kerst

Het mooiste sierstuk werd gemaakt door Debbie, Andre en Roy van Bakkerij Oonk uit Enschede. Het thema was dit jaar Kerst. Het sierstuk moest bestaan uit 90% eetbare producten. Niet eetbare onderdelen mochten alleen ter ondersteuning worden gebruikt.

contact

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Uw gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.