Winnaars 2019

In 2019 deden 186 brood- en banketbakkers mee aan de BakkersVakWedstrijden. Er werden 1.250 producten gekeurd in 40 verschillende klassen.


Winnaar Kampioensbokaal

Kampioensbokaal: het team van Vincent Nollen uit Hengevelde
Kampioensbokaal: het team van Vincent Nollen uit Hengevelde

Het team van Vincent Nollen won de Kampioensbokaal en werd uitgeroepen tot de beste brood-, banket- en koekbakker van 2019. Hiervoor werden beoordeeld: desem stokbrood, vruchtenbrood tulband, busbrood tarwe knip, notenblokkoek, speculaasstaaf, roomboter amandelletter S en gevulde koeken.


Winnaar Banketbakkers TopVijf

Banketbakkers Top 5: Berttina van Heerewaarden werd de winnares

Berttina van Heerewaarden kwam als winnares van de Banketbakkerij TopVijf uit de bus. Hiervoor werden beoordeeld: een candybar, een themataartje kerst en een chocoladecake.


Winnaar Talent van het jaar

Talent van het jaar: Jan Zoet – Bakker Piet

Jan Zoet werd Talent van het jaar. Hiervoor werden beoordeeld: vlechtbroodjes, een assortiment kleine roomboterkoekjes en croissants. 


Winnaar Innovatietrofee

Innovatietrofee: Ronald Reuvekamp van Chocolaterie de Swaen

Ronald Reuvekamp kreeg de Innovatietrofee overhandigd. De deelnemers aan deze klasse mochten naar eigen keuze een banket- of broodproduct samenstellen waarin chocolade verwerkt was. Het product moest origineel en vernieuwend zijn, terwijl ook de presentatie en het uitgewerkte recept beoordeeld werden.


Winnaar sierstuk Bruiloft

Mooiste sierstuk: Team Bakkerij van der Bijl

Het team van Bakkerij van der Bijl maakte het mooiste sierstuk. Het sierstuk Bruiloft mocht gemaakt worden van chocolade, brooddeeg of suikerwerk, en moest worden opgebouwd met 90% eetbare producten. Niet eetbare onderdelen mochten alleen ter ondersteuning gebruikt worden.


contact

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Uw gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.