Stichting BakkersVakWedstrijden

BakkersVakWedstrijden is een activiteit van de gelijknamige Stichting BakkersVakWedstrijden. Het doel van de stichting is om brood- en banketbakkers, chocolatiers en patissiers in Nederland de gelegenheid te geven hun producten te laten beoordelen door een onafhankelijke vakjury met de intentie de kwaliteit van bakkersproducten nog beter te maken.

Geschiedenis

De Stichting BakkersVakWedstrijden is ontstaan uit een samenvoeging van de Friese (FCV) en Groninger (GVC) Cursistenverenigingen. Deze cursistenverenigingen organiseerden o.a. bakkerstentoonstellingen en vakwedstrijden.

Het organiseren van de tentoonstellingen is door professionele organisaties overgenomen. Omdat vakwedstrijden voor deze organisaties geen interessante commerciële toevoeging hadden bleven de 2 noordelijke cursistenverenigingen dit zelf organiseren. Dat was de basis om als één club verder te gaan om voor de bakkers in het noorden van het land de vakwedstrijden verder gestalte te geven.

Inmiddels komen de deelnemende bakkers uit het hele land én met hulp van sponsoren is de jaarlijkse BakkersVakWedstrijden een groot succes!

contact

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Uw gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.