BakkersVakWedstrijden presenteert geheel vernieuwde website

Omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan vond het bestuur van BakkersVakWedstrijden het noodzakelijk om de website te vernieuwen. De look & feel is anders. De site navigeert veel gemakkelijker, overzichtelijker en is dus gebruiksvriendelijker. En bovenal kan de nieuwe site nu ook bekeken worden op een tablet of een telefoon. Op www.bakkersvakwedstrijden.nl  vinden bezoekers snel alles over de stichting BakkersVakWedstrijden en de wedstrijden.

Een van de subsponsors van BakkersVakWedstrijden, Buro MC Marketing & Creatie heeft de nieuwe website ontwikkeld. Doordat Marieke Cuperus, de eigenaresse van Buro MC, achter de schermen al een tijdje meewerkt aan de wedstrijden, heeft zij de vertaalslag kunnen maken naar een eenvoudige en toegankelijke site.

Zodra informatie over de BakkersVakWedstrijden 2020 beschikbaar is wordt er een aparte pagina aan de website toegevoegd. We houden u op de hoogte!

Surf snel naar www.bakkersvakwedstrijden.nl en ervaar de nieuwe website zelf! Volg BakkersVakWedstrijden ook op Twitter en op Facebook

contact

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Uw gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.