BakkersVakWedstrijden 2021 gaan door

Het bestuur van BakkersVakWedstrijden heeft, na veel wikken en wegen, besloten om de wedstrijden in november van dit jaar door te laten gaan, ondanks de beperkingen die dan mogelijk nog worden opgelegd door de overheid en het RIVM in verband met het corona-virus. 

‘Wij willen de bakkers en banketbakkers in Nederland niet de kans ontnemen hun producten dit jaar te laten beoordelen door een vakjury. We weten dat de uitslag van de keuringen bijdraagt aan de promotie van bakkers en hun producten in hun marktgebied. Lokale ondernemers moeten zich blijven onderscheiden van supermarkten en kunnen bakkers laten zien dat zij specialisten zijn waar de consument het lekkerste en beste brood en banket kan kopen.’

Er zal weinig veranderen aan de keuringen zelf. Op dinsdagavond 9 november keurt de jury de producten in het Fries Congrescentrum in Drachten. Die middag kunnen de deelnemers aan de wedstrijden daar hun producten inleveren. 

Op woensdag 10 november vindt de prijsuitreiking plaats. Waarschijnlijk is het niet mogelijk om honderden mensen, die normaal naar de prijsuitreiking komen, met 1,5 meter afstand van elkaar in de zaal te laten plaatsnemen. Het bestuur beraadt zich nog over hoe de prijsuitreiking wel kan plaatsvinden en neemt daarover begin september een beslissing. 

Maar een ding staat vast….BAKKERSVAKWEDSTRIJDEN 2021 GAAN DOOR! 

Noteer 9 en 10 november alvast in uw agenda!

contact

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Uw gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.