BakkersVakWedstrijden 2020 gaan door

Het bestuur van BakkersVakWedstrijden heeft, na veel wikken en wegen, besloten om de wedstrijden in november van dit jaar door te laten gaan, ondanks de beperkingen die worden opgelegd door de overheid en het RIVM in verband met het corona-virus. 

‘Wij willen de bakkers en banketbakkers in Nederland niet de kans ontnemen hun producten ook dit jaar te laten beoordelen door een vakjury. We weten dat de uitslag van de keuringen bijdraagt aan de promotie van bakkers en hun producten in hun marktgebied. En juist in deze onzekere tijden kunnen zij die extra aandacht en extra omzet goed gebruiken. Meer dan ooit moeten lokale ondernemers zich onderscheiden van supermarkten en kunnen bakkers laten zien dat zij specialisten zijn waar de consument het lekkerste en beste brood en banket kan kopen.’

Er zal weinig veranderen aan de keuringen zelf. Op dinsdagavond 10 november keurt de jury de producten in het Fries Congrescentrum in Drachten. Die middag kunnen de deelnemers aan de wedstrijden daar hun producten inleveren. Het bestuur is daarover nog in overleg met de eigenaar van Fries Congrescentrum, zodat gewaarborgd kan worden dat dat op een veilige manier gebeurt. 

De prijsuitreiking op woensdag 11 november zal anders verlopen dan andere jaren. Het zal niet mogelijk zijn om honderden mensen, die normaal naar de prijsuitreiking komen, met 1,5 meter afstand van elkaar in de zaal te laten plaatsnemen. Het bestuur beraadt zich nog over hoe die prijsuitreiking wel kan plaatsvinden en neemt daarover eind juni een beslissing. 

Een ding staat vast….BAKKERSVAKWEDSTRIJDEN 2020 GAAN DOOR! 

Noteer 10 en 11 november alvast in uw agenda!

contact

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Uw gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.