Bekendmaking winnaars woensdag 10 november

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een livestream uitzending van 17.00 tot 18.00 uur waarin de juryleden hun bevindingen vertellen en tips worden gegeven.

Bekendmaking winnaars woensdag 10 november

Alleen de sponsoren, de pers en een selectie van de deelnemers worden uitgenodigd om 10 november bij de livestream aanwezig te zijn waarin o.a. de winnaars bekend worden gemaakt.

De deelnemers die bij de uitzending aanwezig mogen zijn, kunnen woensdagmorgen 10 november een telefoontje verwachten. Aan hen wordt gevraagd om die middag om 16.30 uur naar het Fries Congrescentrum in Drachten te komen met maximaal 3 personen.

Vanaf 17.00 uur kan heel bakkend Nederland inloggen (link volgt later via deze website) en de uitzending online volgen. Later die avond worden alle uitslagen gepubliceerd op deze website.

De aanwezige deelnemers ontvangen hun trofee tijdens de livestream. Alle overige prijswinnaars kunnen in de dagen na 10 november bezoek verwachten van de sponsor van hun trofee.

Livestream woensdag 10 november

Tijdens de livestream uitzending – van 17.00 tot 18.00 uur – gaat Hanno Spanning in gesprek met de voorzitter van BakkersVakWedstrijden: Eildert Kielman, juryvoorzitter Marco Lenes en de PWC (Permanente Wedstrijd Commissie): Martin Baks, Nico Bloem en Wietse Schiere. Zij vertellen over de bevindingen van de jury tijdens de keuringen en gaan inhoudelijk in op de bijzonderheden van de inzendingen. En zij geven zij tips waar alle bakkers en banketbakkers, die thuis de livestream volgen, van kunnen leren.

  • Hanno Spanninga is marketingstrateeg in de foodsector en eigenaar van FoodResult.
  • Martin Baks is applicatie specialist banket bij Dawnfoods.
  • Nico Bloem is vaktechnisch-commercieel adviseur bij Dossche Mills.
  • Wietse Schiere is Meesterboulanger bij Koopmans Meel.

Op 9 en 10 november worden foto- en filmopnames gemaakt. Deze opnames worden gebruikt voor: nieuwsberichten, social media, websites, het wedstrijdboekje, persberichten en de uitzending van de livestream.

contact

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Uw gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.